Villa Colian

Villa Colian är vad vi ser som definitionen utav en modern lada. Huset är uppdelat i två olika huskroppar med en hall på 15 kvadratmeter som binder samman huset. I den större huskroppen finner vi ett stort vardagsrum och kök om 77 kvadratmeter där köket är två trappsteg och 40 centimeter högre än vardagsrummet som tillsammans med det 6,5 meter höga taket säkerställer att man  känner husets storhet.

Den andra huskroppen består utav två plan där vi finner familjens personliga nyttjanden med tvättstuga, badrum, kontor och lekrum på nedre plan, tillsammans med ett stort masterbedroom, badrum och ytterligare sovrum på den övre våningen.

Som komplementbyggnad har man valt ett dubbelgarage om 60 kvadratmeter med samma utförande som huvudbyggnaden vilket ger en känsla att huset består utav tre olika huskroppar i olika storlekar vilket är fantastiskt tillfredställande för ögat.

Huset alla spröjsfönster kommer kombineras med svarta detaljer som gifter sig fint tillsammans med valet att putsa fasaden i vitt.

  • Status
    Under produltion
  • Pris stomme ink montage
    från 2 500 000 kronor
  • Pris nyckelfärdigt
    från 5 000 000